Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γονέας προσπαθεί να μηνύσει τη Blizzard αφότου η κόρη του ξόδεψε $300 στο Hearthstone

*
O Nathan Harris προσπαθεί να μηνύσει τη Blizzard Entertainment, δημιουργό του Hearthstone, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του ξόδεψε κρυφά περισσότερα από $300 για αγορά καρτών και στο τέλος δεν απόκτησε αυτές που ήθελε. O Harris αναφέρει ότι το Hearthstone tricks εξαπατά τους παίκτες, με αγορές για τις οποίες δεν μπορούν να αιτηθούν επιστροφή χρημάτων, δίχως να τους ενημερώνει για τις πιθανότητες απόκτησης σπάνιων καρτών. Συγκεκριμένα, ο γονέας παραπονιέται για το γεγονός ότι η κόρη του χρησιμοποίησε δίχως την άδειά του την πιστωτική κάρτα του, δίχως να έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να ζητήσει χρήματα για τα πακέτα, μέσω των οποίων δεν απόκτησε καμία κάρτα με ιδιαίτερη αξία. Επιπλέον αναφέρει ότι το παιχνίδι δεν έχει μηχανισμούς γονικού ελέγχου.

Ο Harris προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το California Family Code, που δίνει στους ανήλικους τη δυνατότητα να οπισθοχωρούν από συμβόλαια και να διεκδικούς αποζημιώσεις. Σε περίπτωση που δικαιωθεί, θα ανοίξει ο δρόμος για πολλές άλλες, παρόμοιες αγωγές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*